Η φιλοσοφία του façade

17 Μαρ Η φιλοσοφία του façade

Ο όμιλος Κοτρωνάκη δραστηριοποιείται στο χώρο διάθεσης  πρωτοποριακών επιφανειών επένδυσης τοίχου και δαπέδου καθώς και ειδών εξοπλισμού μπάνιου από το 1971. Το façade  αποτελεί το premium  κατάστημα του ομίλου το οποίο διακρίνεται για την υψηλή αισθητική του και τον μοντέρνο σχεδιασμό του. Όπως ακριβώς αναφέρει και η ετυμολογία του ονόματος του, το façade σημαίνει πρόσοψη. Η πρόσοψη είναι η βιτρίνα του κάθε κτιρίου. Η πρόσοψη είναι αυτή που προσδίδει ταυτότητα και χαρακτήρα σε κάθε κτίριο. Το facade λοιπόν αποτελεί την ιδανική επιλογή στον τομέα της λιανικής αλλά και της χονδρικής πώλησης.

Ο Όμιλος Κοτρωνάκη  έχοντας χαράξει μία επιτυχημένη πορεία κατά τη διάρκεια των ετών ,έχει καταφέρει χάρη στην αξιοπιστία του ονόματος του στο εξωτερικό, να επιτύχει ιδιαίτερα συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του χώρου των ειδών υγιεινής. Κατά αυτό τον τρόπο  επιτυγχάνει τις καλύτερες  και πιο ανταγωνιστικές τιμές  της αγοράς για τους πελάτες του.

Μία επίσκεψη σας στο χώρο του facade αρκεί για να  αντιληφθείτε την φιλοσοφία του καταστήματος, την αρμονία που εκπέμπει και την μοναδική  αντίληψη του στο χώρο της διακόσμησης.

Στο showroom  του facade μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε μεταξύ μίας μεγάλης γκάμας προιόντων από τους πιο γνωστούς οίκους. Το facade διακρίνεται για τον μοντέρνο και λειτουργικό του χώρο  αλλά και για τα επώνυμα ποιοτικά και καλαίσθητα υλικά του.  Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τον σχεδιασμό του μπάνιου σας σε 3D φωτορεαλιστικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να έχετε μία ολοκληρωμένη και ρεαλιστική παρουσίαση του μπάνιου των ονείρων σας.

Το facade επίσης είναι μοναδικό χάρη στους ανθρώπους του. Οι εξειδικευμένοι πωλητές του  οι οποίοι είναι άρτια καταρτισμένοι στο χώρο, είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας προτείνουν τις πιο συμφέρουσες και καλαίσθητες λύσεις για τον χώρο σας. Ενημερώνονται ανελλιπώς για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να τις προσαρμόσετε στο χώρο σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε.

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.