Καλωσήλθατε στο façade.

Η εταιρεία Κοτρωνάκης & υιός Ο.Ε. δραστηριοποιείτε στο χώρο διάθεσης κεραμικών επιφανειών επένδυσης τοίχου και δαπέδου καθώς και ειδών εξοπλισμού μπάνιου από το 1971.
Πρόσφατα δημιούργησε το showroom façade· ένα χώρο έκθεσης επιφανειών & υλικών, καινοτόμων λύσεων για το μπάνιο, επίπλων αντικειμένων κ φωτιστικών, που στοχεύει να γίνει σημείο αναφοράς, αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών εσωτερικών χώρων, στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Façade είναι ο εκθεσιακός χώρος έκφρασης της δουλειάς μας· να συνδυάζουμε την αγάπη μας για ποιοτικά προϊόντα, με το ταλέντο και την δημιουργικότητα όσων συμμετέχουν στην διαδικασία επιλογής και σύνθεσής τους, για την ολοκλήρωση ενός έργου.
Façade είναι επίσης οι λέξεις ‘’κλειδιά’’ που χαρακτηρίζουν το εργασιακό μας ήθος· εστίαση στις ανάγκες, προσαρμογή και εξατομίκευση για κάθε project ανεξάρτητα από το μέγεθος του.
Και επειδή πρώτα και πάνω από όλα κάθε έργο είναι μια ιστορία συναντήσεων, επισκεφθείτε το façade και ανακαλύψτε τις λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε ανταποκρινόμενοι στα ποιοτικά λειτουργικά και αισθητικά χαρακτηριστικά του έργου σας.